Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha yağızın kenarında vaziyet yer antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, refahlı ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, dide allıkıcı bir kontrast ve zarafetli bir akort sunuyor.

Hamam renk tonları rahatlığı temaşa eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Bu da griyi bir daire odasını veya mecra odası dolabını boyamak derunin en uygun renklerden biri yapar: Her iki rengin mevsuk kombinasyonu ile sahaınızın her bugün rabıtalı ve prezentabl görünmesini esenlamanız kabil.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Doğanın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın jurnal koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak neticelar elde etmenizi katkısızlayacak bazı baş ipuçları:

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa janrı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir sonuçsuz sertlabilir.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu antrasit renk tonları geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir abra oluşturur.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan antrasit duvar boyas renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir muvazene sağlanabilir.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together antrasit renk tonları with the end consumer.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya sarrafiyelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi az çok yerinde bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page